m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

ТравълМакс

Сватбено пътешествие с ТравълМакс

Сватбено пътешествие с ТравълМакс

Сватбата е върховно преживяване за всяка млада двойка, а ние можем да предложим перфектното място за това!

Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.

Емили Бронте „Брулени хълмове“

„Решиш ли да изкараш остатъка от живота си с някой, започваш да мечтаеш това ново начало да настъпи веднага.“

Търсите ли вдъхновение и скритото очарование на места, застинали във времето? Добре дошли в Куба! Красиви морски пейзажи и бяла нежна пясъчна покривка са най-важната част от визитката на Варадеро. Над 20 км. плаж, чудесни хотели, над 28 места за гмуркане и много, много музика са обещанието за всички младоженци.

Куба ви предлага абсолютно различно преживяване. Омайна и емоционална, тази карибска страна тупти в ритъма на салсата и се поклаща заедно с песента на вълните. Меденият ви месец може да бъде лежерен като разходка с лодка с прозрачно дъно, или вибриращ като горещ салса танц. Отдайте се на релаксиращ спа масаж или съпреживейте романтиката да поплуваш с делфини, отдавайки цялото си сърце един на друг. Прекарайте Новогодишната нощ на ново място, само двамата, изцяло запленени от заобикалящия ви свят и почувствайте силата на любовта. Обиколете улиците на Хавана и се потопете в атмосферата на холивудски филм сред славните колониални сгради, усмихнатите лица на местните и вечно носещото се ухание на кубинска пура, примесено с лек дъх на ром.

Потанцувайте…, отпуснете се, отдайте се на вашето мечтано пътуване, вашето сватбено пътешествие и магията да сте заедно тук, на това страхотно място, наречено Куба!

Малдивите примамват целогодишно с идиличната си природа, необятен морски свят и безупречно обслужване. Пoдарете си тотално бягство в Рая! Надарен с бели пясъци, лазурно небе, пищна тропическа растителност и чисти тюркоазени води, Holiday Inn Kandooma е разположен на 35 км от летището (40 мин. с моторница). Островът е с площ от 13 хектара и е именуван на дървото Kandoo, което тук расте в изобилие. По време на романтичната почивка на Kandooma Ви предлагаме избор от приказни локации, където да се състои вашата уникална тропическа сватбена церемония – на брега на азурното море, на удивителната кула с изглед към океана, на самотен остров, и дори на лодка, полюшвана от вълните. Позволете на океанския бриз и тропически ветрове да пренесат този незабравим момент във вашия личен свят  на съкровени мечти. Под вещото ръководство на главния готвач, кулинарният екип ще подготви специално меню и сватбена торта, съобразена с  предпочитанията ви. Подготовката за вашата Малдивска сватба започва с координационна среща със сватбения агент, за обсъждане  на всички детайли по мероприятието. Сватбеният ден започва със SPA процедури за двойката преди церемонията. Под сватбената арка, декорирана с тропически цветя, и под звуците на местния Боду Беру танц, ще ознаменувате началото на вашия съвместен живот, документирано от професионален фотограф и „Министър“ – свидетел на церемонията. Единственият възможен завършек на вечерта е романтична вечеря на чаша вино и с декорация от свежи тропически цветя! На сутринта с лодка ще  ви отведем на частно островче, запазено само за вас и вашия любим. Представете си магично място, където ще се чувствате като единствените хора на планетата! Самотно изолирано островче, споменът за което ще пазите цял живот.  Малдивите винаги ще пазят стъпките ви в пясъка и вашето свещено „Да“!

Пъстроцветно карибско преживяване на сушата и под водата 🙂

Кристално сините карибски води и белите плажове на остров Аруба са му донесли славата на вълшебно място, където законите на романтиката са в пълна сила.

Ако мечтаете за романтичен меден месец, съчетан с бяла Новогодишна нощ с бляскави зари и приказна лунна целувка на прекрасен остров – Аруба е вашият отговор.  Мистериозни скални форми в Айо и Касибари, Природния басейн, Тунела на любовта, Калифорнийския фар, прекрасни бели плажове, който неусетно преливат към морското дъно под прозрачната кристална вода. Красота, която няма цена!

Изберете различното начало за една нова 2020 година с ТравълМакс!