m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Мианмар

Златната земя или страната на златните пагоди

Легендарната Златна земя- така може да бъде описана и днес една от най-екзотичните страни в света. Поразяваща красота и очарование, което кара Киплинг да напише: „Напълно различна от всяко място, което познавате”.

Мианмар е истинска радост за хората, които обичат да откриват нови красиви места, мистичното очарование и уникалните култури на изтока.
Благословена с огромни девствени джунгли, уникални природни пейзажи, величествени планини, увенчани със снежни върхове, красиви плажове и кристално-чисти морски дълбини….

Съставена от над 100 етнически групи, всяка от които със своя собствена самобитна култура и език. Ето ни в „Земята на хората със златни усмивки”.
Или още „Земята на златните пагоди”, както също понякога я наричат, заради многобройните златни ступи и пагоди.

Където и да отидете в тази страна- на круиз по Айеарвади или прелетите с въздушен балон над Баган, или ако сте на фото сафари и търсите онзи загадъчен тигър, кротко поклащайки се на гърба на слон – винаги оставате с чувството за приключение. От трекинг в планините и рафтинг в най-северните части до гмуркане в архипелага Мерги, но най-важното, което ще запомните от Мианмар е най-топлото азиатско посрещане.

Ако мислите, че едно от най-важните неща за пътешественика е да научи повече за хората и да открие приятелските искри в чуждите очи, то Мианмар е вашето място.

Галерия