m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Намибия

НАМИБИЯ- страната на живата пустиня!

Най-високите пясъчни дюни в света, огромни резервати с диви животни, най-старата пустиня в света- цели 80 млн. години. Понякога наричат Намиб живата пустиня, заради огромното разнообразие от животински видове в нея.

Намибия се разделя на 4 основни района- пустинята Намиб и крайбрежните равнини на запад, Централното плато, пустинята Калахари, която заема част от Ботсвана и продължава в Намибия, силно залесените райони Каванго и Каприви.

Намибия се гордее с някои от най-известните паркове в света- Етоша в северозападната част на страната, с пустинните равнини на парка Намиб-Науклуфт в западна Намибия, с централните планински райони и с чудесните плажове, любими на сърфисти от цял свят в Свакопмунд.

В центъра на всяко пътешествие винаги са сафари в Етоша, културно запознанство с племето Химба, скалното изкуство в Twyfelfontien, планината Брандберг в Дамараланд-най-високия връх н страната, крайбрежното градче Свакопмунд, пустинята Намиб край Сосусвлей, брега на скелетите.

Намибия е целогодишна дестинация с минимални сезонни промени в сравнение с останалите страни в южна Африка. Травъл Арт с радост ще ви предложи най-интересния маршрут за пътешествие в Намибия и заедно ще намерим цената, която най-много приляга на вашите планове.

Галерия