m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Ботсвана

Ботсвана - истински природен спектакъл, който спира дъха, пленява сърцето и мислите завинаги!

38% от земята в страната е превърната в Национални паркове, напълно съхранени флора и фауна, където дивите животни могат да се движат, да ловуват и да създават потомства напълно свободно.

Имена като Делтата на Окаванго, Националния парк Чобе, парка Мореми, Савути, Макгадикгади извикват у всеки пътешественик мечтания образ на дивна Африка.

Делтата на Окаванго е лабиринт от езера и скрити речни канали и е едно от чудесата на природата в света. Местните жители са любезни и гостоприемни, а английския език е официален в страната.

Пътуването до Делтата на реката Окаванго е наистина уникално пътешествие. Уникалната речна система се намира в центъра на пустинята Калахари и е най-голямата континентална делта в света. Окаванго е третата по дължина река в Африка, която се спуска от планинските възвишения в Ангола, преминава в Ботсвана при Каприви и се разпуска в обширна ветрилоподобна делта- блян за всеки пътешественик.

Ботсвана е родина на такива застрашени от изчезване животински видове като Дивото Куче, Чита, Кафява Хиена, някои видове жерави, дропли, сови и лешояди.

Добре дошли в Ботсвана сред чудото на водата!

Галерия