m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Фиджи

“BULA” приятели на най-екзотичните кътчета на земята!

Благословена с цели 333 приказни острова, голяма част от които ненаселени, Фиджи е в мечтите на всички младоженци и мечтатели!

Намира се в тропическия южен Тихи океан и заслужено е наречена тропически островен рай. Бели пясъчни плажове, кристални води, донесли на страната славата на дайвинг приказка, истинско бягство към природата.
Разходка по белите плажове на островите, шнорхелинг, гмуркане, рафтинг, круизи, каяк или сърф, трекинг в дъждовните гори, посещение на малки селца. И все пак плаж и гмуркане!

Фиджи се радва на топъл тропически климат с мек сух сезон и температури между 19ºC и 29ºC през зимата. Лятото е между Ноември и Април с температури между 22ºC и 31ºC. Лятото е по-влажно с по-чести и кратки валежи, като най-влажно е в най-северните части, а най-сухи са Маманука и Ясава.

Горещо ви препоръчваме да разделите почивката си на Фиджи между поне 2 острова, а още по-добре- между 2 различни части на страната. С почти безлюдните си бели плажове, прекрасните си коралови рифове, кристалните океански води, тюркоазените си лагуни и зелени тропически гори Фиджи е гаранция за незабравима почивка!

Фиджи е меката на мечтателите, приключенците, еко-феновете, гмуркачите и е безценно преживяване и уникална природна магия.

Представяме ви едно от най-прекрасните места на света!

Галерия