m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Панама

Не само зелени дъждовни гори и райски острови!

Предлага прекрасни плажове, ширнати по бреговете на 2 океана и над 1500 райски острова! Панама ще надмине очакванията на гмуркачите!

Когато чуе за Панама човек си спомня първо за прочутия канал, свързващ днес двата океана- Атлантически и Тихи океан. Какво обаче не знаем за Панама?
Тя е биологичния мост между Южна и Северна Америка. Още от епохата на конкистадорите и периода на пиратите, от прочутата Калифорнийска златна треска чак до днес, Панама е заема възлово място в международната и особено търговията на Америките.

По размер голяма колкото Швейцария, Панама е благословена с две прекрасни крайбрежия- карибско и тихоокеанско , гордее се с над 1500 райски острова с прекрасни плажове като островите на перлите, Сан Блас, Бокас дел Торо, Коиба.
Нека ви отведем до непознатия рай на Панама!

Изберете си плаж по ваш вкус като можете да отседнете в комплекс, който предлага всичко като Coronado, Contadora, Banana Village или да изберете екзотично бягство на Бокас дел Торо или идиличните острови Сан Блас.

Сан Блас беше поставен през 2011 от Lonely Planet на трето място в класацията за тропически рай на планетата. Низ от цели 365 приказни карибски острова (по един за всеки ден от годината), който освен това ви дава шанса да видите индианците Куна и тяхната напълно съхранена и днес самобитна култура.

Панама е истинска гореща страст за любителите на плажове и самотни острови с нейните над хиляда острова и две различни крайбрежия. Можете сутринта да карате сърф в Тихия океан, а следобеда да поплувате в Атлантическия океан.

Само за 15 мин. път със самолет от Панама сити стигаме до островите на перлите. Макар и днес да може да се купят перли тук, главната прелест на мястото са тюркоазените води, тучната зеленина, интересния подводен свят и почти безлюдните девствени плажове. Не случайно тук се проведе и едно от българските издания на Сървайвър.

Галерия