m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Maradiva

Цена 0 евро
На долу

Maradiva

0 евро на човек
Остров Мавриций

Maradiva *****
http://maradiva.com

Един от най-елегантните комплекси на острова. Идилично обещание за романтично бягство от ежедневието. Изключително уединено и ексклузивно настаняване във вили, всяка със собствен басейн и просторна тераса- идеална за романтична вечеря за двама, с гледка към океана или градините на комплекса, с външен душ.
На разположение на гостите са голям басейн, 2 ресторанта и 2 бара, Спа център с йога, аюрведа и Спа процедури, фризьорски салон, басейн към всяка вила.

Сред интересните места близо до комплекса са: голф игрище, Природния парк Casela-Yemen идеален за фото сафари и разходка в компания на лъвове, плажа Le Morne- любимо място за кайт и уиндсърф, красивия тропически остров L’île aux Bénitiers, селцето Flic en Flac с неговите бутици за ръчно работени сувенири, модни дрехи и плаж.

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*Българските граждани не се нуждаят от визи

*Няма изискване за ваксини и имунизации.

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Местоположение