m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Castaway Island Resort

Цена
На долу

Castaway Island Resort

на човек
Фиджи

Castaway Island Resort
www.castawayfiji.com

Castaway Island Resort e частен остров, неколкократно награждаван за отлично качество и обслужване, и въплъщаващ в най-пълна степен духа на островите Фиджи. 174 акра богата тропическа гора, бели пясъчни плажове, богат подводен свят и азурните води на южния пасифик…

66 бунгала са разположени сред пищна тропическа зеленина, или на самия бряг, декорирани с естествени материали и ръчно изрисувани детайли. Всички разполагат с вентилатор, климатик; повечето със сепарирана от дневната зона спалня, позволявайки и разполагането на още две единични легла; наскоро реновирани бани със сепарирани душ и тоалетна, сешоар, тоалетни принадлежности; хладилник и уред за топли напитки. Фамилни бунгала позволяват настаняване на семейства от по 10 души.

На острова има един основен ресторант и три бара (два от които обособени като пицария и грил-ресторант), изкушаващи с вкусни тематични вечери. Като алтернатива, разнообразете менюто си с дневен пикник с шампанско, романтична вечеря на свещи на брега на океана и невероятната кухня на пасифика. Толкова много възможности за избор, и цялото време на света 🙂
Изкарайте деня в шнорхелинг при кораловите рифове на острова, уиндсърфинг, каякинг, парасейлинг, плаване с катамаран, или водни ски. Или изиграйте пария тенис или плажен волейбол. Инструкторите от акредитирания дайвинг център ще ви предложат над 30 места за гмуркане само на 20 мин от острова. А запалените сърфисти ще бъдат възхитени от възможността да практикуват хобито си на едно от най-добрите за целта места на планетата – южната страна на бариерния риф Малоло. Оставете и ден за сладко мързелуване при двата басейна (осигурени са плажни кърпи), масаж и потапяне в легедите на местните…

Цена на човек в двойна стая Bungalow standard – 3945 евро.

Цената включва: самолетни билети, 8 нощувки със закуски, трансфери, застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро на човек.

Няма изискване за ваксини и имунизации.

Българските граждани пътуват без визи до Фиджи.

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*Българските граждани не се нуждаят от визи

*Няма изискване за ваксини и имунизации.

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Местоположение