m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

САЩ

Ярки светлини, големи градове

Голямото американско преживяване е свързано с толкова много неща: плажове, покрити със сняг върхове, гори от секвои, градове и ресторанти, големи открити небеса.

Америка е родното място на Лос Анджелис, Лас Вегас, Чикаго, Маями, Бостън и Ню Йорк – величествени метрополиси, чиито имена носят милион различни понятия за култура, кухня и развлечения. Погледнете по-отблизо и ще видите Америка в цялото й разнообразие: еклектичната музикална сцена на Остин, спокойните прелести на Савана, екологичното съзнание и свободния дух на Портланд, великолепната крайбрежна ивица на Сан Франциско и завладяващия френски квартал. на столицата на джаза Ню Орлиънс. Всеки град добавя своя уникален стил към великолепната мозайка, която е Америка.

Въпреки че градоветe привличат най-много туристи- Америка е преди всичко земя с изумително разнообразни и красиви пейзажи. Можете да се потопите в очарователните гледки на Кратерното езеро, Националните паркове Йелоустоун и Йосемити, да посетите Гранд Каньон, да обикаляте Големите езера, да гребете в река Мисисипи или да се изгубите сред огромната природа на Аляска.

Всъщност, много аспекти на американската култура могат да бъдат трудни за разбиране от много посетители. Но точно това е Америка: разнообразна, предизвикателна, примамлива, понякога влудяваща, но винаги забавна и винаги променяща се.

Мавриций е рай за любителите на подводния риболов, а търсещите наслада за тялото и душата не пропускат СПА-центровете, където времето спира.

Галерия