m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Канада

Канада е втората най-голяма страна в света по площ и заема приблизително две пети от континента Северна Америка.

Страната има два официални езика- английски и френски, което е резултат от историята на Канада като територия , за която някога са си съперничели две от най-големите европейски сили- Великобритания и Франция.

Втората по големина страна на земното кълбо притежава безкрайно разнообразие от пейзажи. Тук има високи планини, блестящи ледници, дъждовни гори и отдалечени плажове, разположени в шест климатични зони. Това е фон за множество вдъхновяващи моменти.

Канада е дом на полярни мечки, мечки гризли, китове и любимите на всички- лосове. Теренът също така създава идеална атмосфера за търсещите приключения- дали това ще е сноуборд на Уислър планина, сърфиране в Нова

Скотия или каране на каяк из пенливите води на река South Nahanni, възможностите изобилстват. Богатата природна красота на Канада, от планини и ледници до уединени езера и гори, е почти безпрецедентна в цял свят. Но Канада привлича не само с това. Тук ще видите модерни, мултикултурни градове, всеки със своя собствена индивидуалност.

Торонто, Монреал и Ванкувър вероятно са най-известните, но има и много други, които подчертават различни аспекти на Канада, като нейната морска култура, планински пейзажи или френската история на страната. Всеки град е възхитителен по различни причини.

Независимо дали интересите ви са речен рафтинг или гледане на театър, Канада предлага по нещо за всеки от посетителите си.

Галерия