m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP
Image Alt

Сейшелски острови

Сейшелските острови са разположени в западната част на Индийския океан, близо до Мадагаскар. Република Сейшели включва в себе си 115 острова.

Сейшелите могат да се опишат като съчетание от великолепни плажове, безгранична красота и умерен климат. Това са само малка част от причините, които превръщат това място в толкова търсена и популярна сред туристите дестинация. В добавка към безупречно белият пясък и кристално чистите води, тази зашеметяваща страна е също така и дом на богато разнообразие от различни култури. Точно това осигурява на посетителите перфектната атмосфера за една екзотична островна ваканция. За търсещите лукс и комфорт, островите предлагат безкрайно много възможности за почивка и спокойствие. А за търсещите приключения- несравними възможности за плаване и гмуркане.

 

Остров Махе
Махе е най-големият остров на Сейшелите, като 90% от жителите на страната живеят на него. На Махе се намира и столицата Виктория, Международното летище и главното пристанище. Магията на Махе се крие в разнообразието, което предлага островът. Освен прекрасни плажове, Махе може да предложи на посетителите си водопади, джунгла, разходки сред планината и невероятни гледки, както и дълъг списък от дейности като изкачване на скали, каране на каяк и гмуркане. Островът предлага 75 прекрасни плажа с бял фин пясък, избор от хотели, които ще задоволят и най-взискателните клиенти.

 

Остров Пралин – намерихте Рая!
Пралин е вторият по големина остров на Сейшелите. Това е единственото място на земята, където растат интересните палми Coco-de-Mer. Насладете се на слънцето, докато наблюдавате редките видове птици, които обитават острова, включващи сейшелска бюлбюлова и черен папагал. Гмуркачите обичат древните коралови рифове край бреговете на Праслин. Големи морени обрамчват приказно красивите плажове с бял фин пясък, хотелите са усамотени и идеални за красиво романтично бягство

 

Остров Силует – една неподозирана приказка
Острав Силует е едно от тайните чудеса на Сейшелите. Скрит в топлата прегръдка на океана, островът-резерват пази невероятната си природа в диплите на зелени планини и екваториални джунгли.Тук ви очакват вълшебни плажове и приключенски пътеки, а въздухът има свой собствен уникален мирис на свежест. Със своите долини, назъбени скали и криволичещи реки, Силует омагьосва посетителите си от векове.

 

Bird Island
Bird Island е най-северният остров на Сейшелските острови и се намира на малко над 100км от главния остров Махе. Първите Ви впечатления от острова ще са буйнозелената растителност, заобиколена от над 5 километра фини бели коралови пясъчни плажове и тюркоазено чисти води. Със своите 24 бунгала за посрещане на гости, островът ви оставя с истинско чувство за „бягство“.

Bird Island, е дом на хиляди тропически птици, гигантски сухоземни костенурки и спиращ дъха морски живот – истинско съкровище за любителите на природата. Посетителите могат да оценят опазването на дивата природа в една красива, спокойна обстановка и да избягат от суетата и хаоса на обикновения живот. Този малък остров е истинско отстъпление от днешния зает свят.

Галерия