m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Tufi Resort

Цена
На долу

Tufi Resort

на човек
Папуа Нова Гвинея

TUFI RESORT
www.tufidive.com

Намира се в провинция Оро в северо източната част на остров Нова Гвинея, на 250 км. от столицата Порт Морсби.
Прозрачната и спокойна морска вода силно привлича малки и големи водни представители, най-интересните от които са акули, водни костенурки, риба тон, пъстроцветни тропически морски и океански рибки. Най-близкият риф разкрива истински подводен рай и е на 15 минути път с лодка. Има над 30 прекрасни места за гмуркане в тропическите води на Соломоново море с безброй неизследвани рифове. Само на 3 мин. от комплекса е известния House Reef. Tufi предлага и специален чартър до две фантастични места за гмуркане- Black Jack & PISTOFF.

Не пропускайте и друго уникално преживяване- посещение и запознаване с обичаите и културата на местните жители. Те с удоволствие ще ви качат на ръчно издълбаните си канута за разходка по вода, ще ви покажат зелената дъждовна гора, ще ви покажат традиционните си татуировки, ще ви потопят в тайните на своята природна медицина. Ще ви разкрият оригиналната разностранна употреба и приложение на растения и природни материали в своето ежедневие.

Гостите има и богат избор от трекинг маршрути, наблюдаване на птици, разходки до водопади, риболов, сафари във вътрешността.
Tufi е единственият комплекс, който е свързан с директен полет от столицата Порт Морсби, като самолета каца почти до хотела.
Предлага прекрасна гледка към морето, фиордите и планините, чудесен ресторант с вкусна морска храна, настаняване в стандартни, луксозни и фамилни вили.
Комплексът се намира на мястото, където някога е била резиденцията на местния управител, а селището е било най-важното пристанище в района.

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*Няма изискване за ваксини и имунизации.

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Местоположение