m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Princess Dannam

Цена
На долу

Princess Dannam

на човек
Виетнам - Муи Не, Фан Тиет

PRINCESS D’ANNAM RESORT & SPA *****
princessannam.com

Комплексът е разположен при чистия залив Ке Га, на 35 км от Фан Тиет, на 150 км от Сайгон, в югоизточната част на странта.. Районът е известен с естествената си красота – зашеметяващи планини, червени каньони, пясъчни дюни, богата екосистема, и исторически значимия морски фар, построен от французите през 1899 г.

Princess d’Annam е първият луксозен бутиков комплекс във Виетнам, състоящ се само от вили – интересна комбинация от постколониална атмосфера, и модернистично усещане.

Разполага с 57 вили от вида Mandarin, Princess и Empress, 4 басейна, 2 ресторанта, сервиращи френска и азиатска кухня; бар, SPA комплекс, разположен на площ от 1800 кв.м, 3 конферентни зали, достъп до един от най-добрите голф комплекси на Виетнам във Фан Тиет, напълно оборудван фитнес център, оборудване за воден спорт, опции за екскурзии до плажа и дюните Hon Rom, планината Ta Cu, носът Mui Ne, рибния пазар на Фан Тиет, древното село Phan Thanh, минералните извори Vinh Hao, музеят Champa. За всички двойки, желаещи да отпразнуват подобаващо най-значимия ден от живота си, Princess d’Annam предлага перфектната приказна организация както на самия сватбен ден, така и на медения месец.

Вилите Mandarin са 36 на брой, обзаведени в съвременен азиатски стил, с площ от 75 кв.м, собствена веранда, дрешник, климатик, сейф, отделен душ и вана, плазмен TV, високоскоростен безжичен Интернет, минибар, кана за топли напитки.

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*Българските граждани не се нуждаят от визи

*Няма изискване за ваксини и имунизации.

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Местоположение