m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Ozen Reserve Bolifushi Luxury Resort

Цена
На долу

Ozen Reserve Bolifushi Luxury Resort

на човек
Малдивите- Слънчевата страна на Земята!

Ozen Reserve Bolifushi *****

The Ozen Collection е преживяване и потапяне в приказно съвършенство, съчетало уединението с романтичното бягство във ваш собствен напълно съвършен рай. Bolifushi разширява границите на разбирането за гурме преживяване, дискретност и лукс, вълшебна природа, водни пързалки към част от вилите, искряща ледена пързалка /първата по рода си на Малдивите/.

Ozen Reserve Bolifushi е ограден от прекрасен коралов риф и тюркоазени лагуни. Вилите на плажа пленяват с красота и простор, вдъхновени са от еко концепция и ще ви накарат да планирате следващата си почивка тук още с пристигането.

Вилите над водата са елегантни и стилни, част от тях предлагат водна пързалка от горната тераса, разполагат с частен иконом.

Ценителите на гурме преживяванията ще са в свои води. Reserve Plan е концепция, която ще ви накара да забравите за планирането и ще ви потопи в спокойния изискан лукс на Ozen Collection.

Включва трансфера до острова, основен ресторант Vista Del Mar за закуска, обяд и вечеря, избор за същите и в Sangu Beach ресторант. Вечеря по избор и в двата тематични  Tra dition Saffron Restaurant & ORIGINE. Премиум селекция от алкохолни напитки, шампанско, вина, уиски 12 – 18 годишно, коктейли и безалкохолни напитки. Барът в стаите с вина, шампанско, безалкохолни и бира се зарежда всеки ден. Включва Спа процедури /определен брой за престой/, безмоторни водни спортове, фитнес център.

Ако връщането ви изисква тест, само го кажете на иконома на вилата. Тестът е безплатен.

Пътувате с деца- клубът на острова е отворен от 09.00 до 18.00 ч. Всеки ден.

Вилите на плажа са с басейн / Earth Pool villa Sunset & Sunrise / 88 кв.м. с общите части имате 418 кв.метра. За семейства с деца са вилите на 2 етажа Sunset Earth Pool Reserve – 228 кв.м. и обща територия на вилата 594 кв.метра.

Вилите над водата с водна пързалка са с обща територия 248 кв.метра /вила 100 кв./ и предлагат спалня с King size bed, собствен директен достъп до лагуната, баня, външен душ, веранда с шезлонзи и басейн, хамак над водата, велосипед за всеки гост, иконом, водна пързалка с дължина 23 метра.

Спрете да планирате и се отдайте на съвършенството на Ozen Reserve Bolifushi!

  • Дестинация
  • Дати на пътуване
    21,15 ч.
  • Час на излитане
    22,35 ч.

Местоположение