m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Long Beach Resort

Цена
На долу

Long Beach Resort

на човек
Виетнам - Фу Куок

LONG BEACH RESORT ****
www.longbeach-phuquoc.com

Long Beach Resort се намира на 10 мин от летището, по протежението на плажа, и осигурява пълно уединение, лукс и внимание към детайла. Архитектурата на комплекса се основава на идеята за възпроизвеждане на традиционно виетнамско селище.

Основният ресторант сервира местна и международна кухня с акцент на индо-азиатската и европейска; както и домашно приготвена бира. Гостите могат да релаксират с питие и лека закуска в Lotus Lounge, или на бара на плажа. Комплексът разполага с бизнес център, басейн и SPA център, а сред възможностите за турове и спорт са шнорхелинг, дайвинг, риболов, посещения на местно рибарско селище и ферма за производство на перли.
Стаите възпроизвеждат вълнуваща бленда от история, чар и съблазън, с акцент върху виетнамския стил и усещането за тихо спокойствие, характерно за целия комплекс.

Стаите deluxe са с площ 36 кв.м, с преобладаващо участие на дървото в интериора. Всички са оборудвани с TV, DVD, телефон и просторен балкон.

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*Българските граждани  се нуждаят от визи за Виетнам

*Няма изискване за ваксини и имунизации.

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Местоположение