m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Bazaruto Lodge

Цена
На долу

Bazaruto Lodge

на човек
Индийския океан - Базаруто

Bazaruto Lodge
http://www.pestana.com

Pestana Bazaruto Lodge е един от малкото ексклузивни хотели на Базаруто- най-големият остров в архипелага. Намира се на около 600 км. северно от Мапуто.

Архипелагът се състои от четири острова, като Базаруто е най-големият от тях. Базаруто е истински мини рай с размери 35 км. дължина и 7 км. широчина. Впечатляващата красота на кораловите рифове в района му царствено допълва тропическата му красота, като привлича около острова пъстроцветни тропически риби и създава прекрасни условия за гмуркане и риболов. Наричат архипелага Базаруто „Перлата на Индийския океан”.
Комплексът разполага с открит басейн, ресторант, разположен на брега с прекрасна гледка към океана, бизнес център, център за гмуркане, риболов и водни спортове.  Всяка вечер африкански барабани обявяват часа за вечеря в ресторанта на комплекса.

Настаняването е във вили, покрити с палмови листа. Спалните са с балдахин, предлагат климатик, сейф, уред за топли напитки, дървени мебели за почивка пред вилата, вътрешна баня с душ.
На разположение на гостите на комплекса са още детски клуб, библиотека, водни спортове и екскурзии на сушата.

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Местоположение