m

Всяко дълго пътуване започва с една единствена стъпка. Лао Цзъ

Последвайте ни

Последвайте ни:

Пишете ни

GO UP

Носи Бе

Цена 1800 евро 9
На долу

Носи Бе

1800 евро на човек

Мадагаскар- удивителният остров далеч от света!

Мадагаскар е удивителен природен спектакъл, който ще ви плени завинаги!

Провинция Диего Суарез носи името на двамата португалски изследователи- Диего Диаз и Фернандо Суарез, които откриват Мадагаскар през 1506 година.

Чудно красиви заливи с дълги бели плажове и кристални тюркоазени води са истинска природна находка в северен Мадагаскар. Имената на заливите  отговарят на красотата им – Гълъбовия залив, Залива на дюните, Залива Сакалава.

Националният парк  Montagne d’Ambre се намира в северната част на острова и е известен с ендемичните си видове флора и фауна, с красивите водопади и кратерни езера. Има над 75 вида птици, 25 вида млекопитаещи, много безгръбначни, пеперуди, дневни и нощни лемури.

Носи Бе е цел на дайвърите от цял свят, но е известен още и с ароматното растение Иланг Иланг, с прекрасните бели плажове, кокосовите палми, сините си лагуни и причудливо красивите малки островчета. Покрит е с хълмове и долини, от които се носи аромат на цветя и плодове.

Носи Танкели е известен с подводния си парк и е защитен район, на около 40 мин. път от Носи Комба. Един удивителен спектакъл от пъстроцветни корали, започващ само на метри под повърхността на водата. Няма нужда да се гмуркате, за да се насладите на този природен спектакъл, той се случва пред вас!

Условия за записване:

*капаро 40% от цената на пътуването

*копие на паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на пътуването

*подписан Договор за Организирано пътуване.

 

Минимален брой участници: 2

 

Плащания:

*капаро 40% от цената на пътуването при записване

*доплащане между 40 и 30 дни преди пътуването

 

Важни уточнения: 

*няма нужда от виза за Мадагаскар

*няма задължителни ваксини за Мадагаскар

*Пакетната цена включва застраховка Помощ при пътуване с покритие 15 000 евро. Застраховката включва 24часов асистанс на български език.

*Подбробна програма с точен час на среща преди отпътуване, важни телефони и контакти на място, ще бъде предоставена минимум 7 дни преди отпътуването от България.

* Гарант на туроператора по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма е застрахователна компания ЗД  Евроинс АД- Застраховка Отговорност на туроператора, застрахователна полица № 03700100001874 от дата 07,03,2019 г.

* Туроператорът предоставя на клиента възможност за сключване на Застраховка Отказ от пътуване. Застраховката се сключва по желание и се заплаща допълнително, като условията следва да се предоставят при интерес от страна на клиента за конкретно пътуване.

 

Условия за анулиране на пътуването от страна на клиента:

Туроператорьт удържа следните неустойки в случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя:

а) 31 и повече дни преди датата на пътуването – без неустойка

б) от 30 до 21 дни преди датата на пътуването – в размер на 50 % от стойността на пътуването.

в) от 20 до датата на пътуването – 100 % от общата стойност на пътуването

Ако тези срокове не противоречат на условията по тарифите на самолетния билет.

Важно

Любопитни лемури, уникално красиви цинги, Алеята на баобабите, Смарагдово море

Представяме ви царството на лемури, баобаби, островът на епичните пейзажи!

Само за 300 км. може да смените дъждовна гора с пустиня, малко са местата на земята, които предлагат подобен уникален природен калейдоскоп.

Отвеждаме ви на четвъртият по големина остров в света!

 

Цената включва:

 • самолетен билет София –  Антананариво –  София;
 • самолетен билет Антананариво – Nosy Be – Антананариво;
 • 1 нощ. в столицата на Мадагаскар;
 • Трансфери летище-хотел-летище в Антананариво и на остров Nosy Be;
 • 6 нощувки със закуски и вечери на Nosy Be;
 • Застраховка.
 • Дестинация
 • Дати на пътуване
  София
 • Час на излитане
  -
 • Час на пристигане
  -
 • Облекло
  -
 • Цената включва
  визи
  екскурзовод
  трансфер/транспорт
 • Цената не включва
  бакшиши
  вечери
  входни такси за музеи
  вътрешен полет
  екскурзии по програмата
  закуска и вечеря
  закуски
  Застраховка
  изхранване
  настаняване
  Обеди
  самолетен билет
1
4 април
Полет от София за Антананариво с прекачване в Европа.
2
5 април
Пристигане на Международтоно летище в столицата на Мадагаскар. Трансфер до хотел в района на летището. Нощувка. 
3
5 април
Пристигане на Nosy Be, посрещане на летището и трансфер до Sakatia Lodge  (www.sakatia.co.za). Настаняване в Nature Bungalow.
4
5-11 април
Остров Сакатия е дълъг 6,5 км. и широк около 2 км., а районът около него е най-доброто място за гмуркане около Мадагаскар. Островът е ограден от коралов риф, чудесн място за гмуркане и шнорхелинг.   Scuba Diving: The Dive Centre is affiliated to DAN SA and offers Scuba diving and NAUI diving courses, from “discover snorkelling to Instructor as well as speciality courses, NITROX, Night Diving, Environmental Diving, Search and Recovery.
5
11 април
Полет от Носи Бе до столицата. Късно вечерта полет за Европа и връзка за София.
6
12 април
Отново на родна земя.

Местоположение

Антарктида - най-южният континент, най-студеният и сух регион на земята!
Мадагаскар е удивителен природен спектакъл, който ще ви плени завинаги! Провинция Диего Суарез носи името на двамата португалски изследователи- Диего Диаз и Фернандо Суарез, които откриват Мадагаскар през 1506 година. Чудно красиви заливи с дълги бели плажове и кристални тюркоазени води са истинска природна находка в северен Мадагаскар. Имената на заливите  отговарят на красотата им – Гълъбовия залив, Залива на дюните, Залива Сакалава. Националният парк  Montagne d’Ambre се намира в северната част на острова и е известен с ендемичните си видове флора и фауна, с красивите водопади и кратерни езера. Има над 75 вида птици, 25 вида млекопитаещи, много безгръбначни, пеперуди, дневни и нощни лемури. Носи Бе е цел на дайвърите от цял свят, но е известен още и с ароматното растение Иланг Иланг, с прекрасните бели плажове, кокосовите палми, сините си лагуни и причудливо красивите малки островчета. Покрит е с хълмове и долини, от които се носи аромат на цветя и плодове. Носи Танкели е известен с подводния си парк и е защитен район, на около 40 мин. път от Носи Комба. Един удивителен спектакъл от пъстроцветни корали, започващ само на метри под повърхността на водата. Няма нужда да се гмуркате, за да се насладите на този природен спектакъл, той се случва пред вас!